12.08.2019

VIDEO Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat s-a reunit la Parlament

Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat s-a reunit luni, 12 august 2019, la Parlament. Preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, a declarat că membrii PSD s-au pronunţat pentru continuarea guvernării PSD-ALDE şi că acest punct de vedere urmează să fie comunicat şi partenerilor de coaliţie.

"În cadrul Comitetului Executiv de astăzi am abordat mai multe puncte importante pentru PSD. Un prim aspect a făcut referire la alianţa PSD-ALDE, la continuarea guvernării. Le-am spus colegilor că am avut întâlniri în coaliţie şi am hotărât continuarea guvernării PSD-ALDE, o guvernare importantă, care mai are multe lucruri de făcut, multe proiecte de implementat pentru români şi care trebuie să asigure stabilitatea României în continuare. (...) Eu am spus care este opinia PSD. Vom discuta cu partenerii de alianţă şi vom vedea care este opinia dumnealor. Vom lua în considerare opiniile sau vom face o balanţă a avantajelor şi dezavantajelor. Dar eu cred - şi cred cu tărie - că pentru noi, în acest moment, este importantă stabilitatea României. Iar pentru a avea stabilitate acest Guvern trebuie să meargă înainte şi pentru a merge înainte cred că trebuie să dăm dovadă de responsabilitate, atât PSD, cât şi ALDE", a spus Viorica Dăncilă.