05.03.2018

VIDEO Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat s-a reunit la Palatul Parlamentului

PSD

Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat s-a reunit luni, 5 martie 2018, la Palatul Parlamentului. Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat la finalul reuniunii că preşedintele executiv şi secretarul general al formaţiunii vor fi aleşi prin vot la Congresul PSD din 10 martie.

"În primul rând, s-a luat decizia de organizare a alegerilor pentru preşedinte executiv şi secretar general, pentru că am adoptat o propunere de modificare a Statutului ca secretarul general să fie ales de Congres, şi pentru vicepreşedinţi. S-a adoptat, de asemenea, modul cum să fie constituit BPN, şi anume câte doi vicepreşedinţi pe fiecare regiune pentru a avea o reprezentare completă şi echilibrată pe tot teritoriul ţării. S-a votat şi paritatea bărbaţi-femei, vicepreşedinţi femei, 8 vicepreşedinţi bărbaţi, câte un bărbat şi o femeie pe o regiune", a precizat Liviu Dragnea.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE