01.10.2019

VIDEO Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat s-a reunit la Palatul Parlamentului

PSD

Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat s-a reunit marți, 1 octombrie 2019, la Palatul Parlamentului. Viorica Dăncilă a declarat la finalul ședinței că europarlamentarul Dan Nica rămâne principala propunere a Partidului Social Democrat pentru postul de comisar european din partea României.

"Dan Nica rămâne propunerea în continuare, pentru că Dan Nica este liderul delegaţiei europarlamentarilor PSD în Grupul socialiştilor şi democraţilor europeni, este coordonator al Comisiei ITRE, este o persoană respectată şi o persoană susţinută în Grupul socialiştilor şi democraţilor europeni. Bineînţeles, noi am luat şi o rezervă. Avem şi o femeie, dacă se va cere acest lucru, pe Gabriela Ciot, secretar de stat la Ministerul Afacerilor Europene", a afirmat Viorica Dăncilă.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE