12.09.2017

VIDEO Biroul Permanent Naţional lărgit al PSD s-a reunit la Palatul Parlamentului

Biroul Permanent Naţional lărgit al PSD s-a reunit marţi, 12 septembrie 2017, la Palatul Parlamentului. Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat că senatorul Mihai Fifor a fost validat de conducerea partidului pentru funncţia de ministru al Apărării Naționale iar pentru funcția de ministru al Economiei a fost propus deputatul Gheorghe Șimon.

"Am avut în ultimele zile mai multe discuții cu prim ministru referitoare la nominalizarea pentru ministrul Apărării. Amândouă sunt posturi importante și până la urmă decizia comună pe care am prezentat-o colegilor noștri a fost Mihai Fifor, pentru că este un om responsabil, are avantajul că în ultimele luni a lucrat la Ministerul Economiei ca ministru, a mers prin țară, a văzut obiective economice și în această perioadă a lucrat foarte mult împreună cu Ministerul Apărării pentru industria de apărare. Gheorghe Șimon este un om cu experiență foarte mare în economie, are o activitate veche în PSD. De asemenea, are experiență în economia reală, lucrând în zona privată mulți ani înainte. Este vicepreședintele partidului, este inginer. Deci, are toate argumentele pentru a fi un ministru al economiei bun și pentru a avea o colaborare foarte bună cu ministrul Apărării", a precizat Liviu Dragnea.