17.05.2018

Rovana Plumb: PNL devine o unealtă a unor interese oculte prin plângerea penală depusă astăzi de Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă

PSD

PNL devine oficial și indubitabil o unealtă a unor interese oculte prin plângerea penală depusă astăzi de Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă.

Asistăm la o tentativă de înlocuire a guvernării legitime a PSD după un scenariu similar cu cel din 2015, când a fost demis premierul Victor Ponta.

Atunci, ca și acum, Klaus Iohannis a cerut repetat și insistent demisia premierului. Atunci, ca și acum, a fost inițiată începerea urmării penale a premierului.

Acum, iată, o nouă acțiune gravă care calcă în picioare voinţa şi votul românilor, care vrea să schimbe o guvernare legitimă și performantă, care a produs creştere economică și a adus mai mulți bani în buzunarele românilor.

Este cel mai josnic gest al opoziţiei, un moment definitoriu care poate marca ieșirea sau rămânerea României în lumea statelor democratice.

Rovana Plumb,

Președinte OFSD

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații.ÎNCHIDE