13.05.2018

Rovana Plumb: Facem apel la demnitatea președintelui Iohannis! Amenințările nu-și au locul într-un stat de drept!

PSD

Președintele Organizației Femeilor Social Democrate Rovana Plumb face un apel la președintele Iohannis să își exercite funcția pe care o deține cu demnitatea corespunzătoare rangului și să înceteze imediat cu amenințările publice la adresa Prim-ministrului Viorica Dăncilă.

„Facem apel la demnitatea domnului președinte Klaus Iohannis, să înceteze cu presiunile publice adresate doamnei premier Viorica Dăncilă. Știm că domnia sa a intrat în campanie electorală, dar acest lucru nu justifică nici proferarea de amenințări și nici limbajul jignitor, cu atât mai mult cu cât se adresează unei doamne!”, a declarat lidera femeilor social-democrate.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE