05.02.2018

Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit cu Péter Szijjártó, ministrul Afacerilor Externe şi Comerţului Exterior din Ungaria

Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit luni, 5 februarie 2018, cu ministrul Afacerilor Externe şi Comerţului Exterior din Ungaria, Péter Szijjártó, ocazie cu care a subliniat importanţa dezvoltării în continuare a cooperării economice.

"Suntem angajaţi în consolidarea şi aprofundarea relaţiei bilaterale, în baza Parteneriatului Strategic româno-ungar. Suntem interesaţi de aprofundarea cooperării sectoriale, în baza proiectelor realizate sau în curs de derulare, îndeosebi în domenii precum energia sau infrastructura, precum şi pentru identificarea de noi oportunităţi de cooperare şi pentru creşterea investiţiilor în aceste sectoare. Trebuie să continuăm abordarea constructivă, partenerială a tuturor temelor de interes de către ambele părţi. Am reiterat că România a fost, în mod constant, un factor de stabilitate regională, iar linia noastră de poziţionare de-a lungul timpului ne-a confirmat că numai prin dialog şi preocupare reală pentru buna vecinătate, pot fi gestionate cu succes orice evoluţii în parcursul nostru bilateral", a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.