13.07.2017

Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit cu premierul israelian Benjamin Netanyahu

Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit joi, 12 iulie 2017, cucpremierul Israelului Benjamin Netanyahu, în cadrul vizitei oficiale pe care a făcut-o în perioada 11-13 iulie în această ţară în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Liviu Dragnea a precizat că a discutat cu Benjamin Netanyahu, printre altele, despre atragerea capitalului israelian în Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii.

"Astăzi am avut plăcerea de a discuta cu Benjamin Netanyahu, prim-ministrul Statului Israel şi ministru al Afacerilor Externe, despre oportunitățile de a consolida cooperarea noastră prin atragerea capitalului israelian în Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții, dar și în alte sectoare ale economiei românești.
Printre principalele teme discutate s-a regăsit și cooperarea în domeniul cercetării tehnologice și industriale, cu precădere laserul de la Măgurele. De altfel, România și Israel au o colaborare excelentă în sectorul de apărare și cel educațional, cooperare care fundamentează dezvoltarea parteneriatului bilateral în domeniul apărării și cercetării militare, precum și al securității cibernetice."