09.11.2017

Paul Stănescu: Suntem hotărâți să ducem programul de guvernare până la capăt

Vicepremierul Paul Stănescu a participat joi, 9 noiembrie 2017, la Piatra Neamț, alături de ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, la semnarea a 19 contracte de finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală și un contract din fonduri europene, pentru modernizarea și reabilitarea infrastructurii din județul Neamț. Paul Stănescu a declarat că PSD și partenerii de guvernare vor merge până la capăt cu tot ceea ce este scris în programul de guvernare.

"Suntem hotărâți, la nivel de partid, la nivel de guvernare, să ducem programul de guvernare până la capăt, ad literam, și eu sunt convins, dar cred că și toți colegii mei sunt convinși că vom reuși acest lucru. Menirea noastră, a guvernului, este ca românii să o ducă mai bine. Și sunt convins că se va întâmpla lucrul acesta. Sigur, sunt și oameni care spun altceva, dar noi suntem convinși de acest lucru și vom merge până la capăt cu tot ce am scris în acel program de guvernare, care, până la urmă, este un fel de biblie a partidului și a coaliției aflate la guvernare", a precizat Paul Stănescu.