05.06.2019

Paul Stănescu: Congresul va hotărî candidatul la prezidenţiale; poate fi şi din afara partidului

PSD

Paul Stănescu, preşedintele executiv interimar al PSD, a declarat miercuri, 5 iunie 2019, că potrivit statutului, candidatul partidului la alegerile prezidenţiale va fi stabilit prin congres, însă acest candidat poate proveni şi din afara formaţiunii politice. Preşedintele executiv interimar al PSD a menţionat că data la care va avea loc congresul PSD ar putea fi stabilită la reuniunea Comitetul Executiv Național.

"Sigur că sunt multe păreri, eu vă spun ce ne-am propus să punem în CEx-ul de vineri, şi bineînţeles să facem sondaje cu personalităţi din partid care vor să candideze la funcţia prezidenţială, dar şi cu alte personalităţi din afara partidului, dacă vor să vină la noi, pentru că în primul rând trebuie să ceri acest lucru, nu te poţi duce să cauţi pe cineva. O să începem să facem studii sociologice cu toată lumea, să vedem cine se plasează cel mai bine. Dar, la noi Congresul va hotărî candidatul la funcţia prezidenţială, nu sondajele, congresul va hotărî persoana care va candida, poate să fie din partid, e posibil să fie şi din afara partidului o personalitate, dar se va hotărî la congres acest lucru. Congres care va fi decis ca dată, cred, vineri, la ora 11", a declarat Paul Stănescu la Antena 3.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE