03.10.2018

OFSD: Doamna prim-ministru a reprezentat România cu demnitate în dezbaterea despre justiție de la Strasbourg

Organizația Femeilor Social Democrate (OFSD) a transmis miercuri un mesaj de felicitare prim-ministrului Viorica Dăncilă pentru modul în care a reprezentat România în plenul Parlamentului European de la Strasbourg. OFSD consideră că prin prestația sa demnă și hotărâtă premierul i-a determinat pe oficialii europeni să țină cont de unele realități dureroase din sistemul de justiție din România referitoare la abuzurile din România.

„Femeile social democrate o felicită pe doamna prim-ministru pentru modul demn și curajos în care a reprezentat România la Strasbourg. În cele doar 5 minute care i-au fost alocate pentru a-și apăra țara, doamna premier a reușit să concentreze cele mai tăioase argumente privind neglijența forurilor europene față de încălcările grave ale drepturile omului în România, în numele luptei anti-corupție. A fost o prestație ireproșabilă care îi face pe români să se simtă din nou mândri, după nenumăratele campanii de intoxicare a oficialilor europeni în ceea ce privește sistemul de justiție din România”, a declarat lidera femeilor social-democrate, Rovana Plumb.