12.07.2017

O delegaţie a PSD a primit delegaţia Chinei care va participa la evenimentul "DIALOGUL PARTIDELOR POLITICE CHINA-ȚĂRILE ECE 2017"

Marian Neacşu, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, preşedintele Consiliului Naţional al PSD şi Adrian-Marius Dobre, purtătorul de cuvânt al PSD, au primit miercuri, 12 iulie 2017, delegaţia Chinei care va participa la evenimentul "DIALOGUL PARTIDELOR POLITICE CHINA - ȚĂRILE EUROPEI CENTRALE Șl DE EST 2017" din data de 14 iulie 2017.

Delegația oficială a părții chineze este condusă de Liu Yunshan, membru al Comitetului Permanent al Biroului Politic al Comitetului Central al PCC și Secretarul Secretariatului Comitetului Central al PCC.

Evenimentul va reuni 150 de participanți din partea chineză — delegația PCC, delegația de la Confederația Tineretului pe Întreaga Chină, delegați din partea administrațiilor locale a 7 provincii chineze, care cuprind și reprezentanți ai mediului de afaceri chinez —, precum și 150 de participanți din 16 state din Europa Centrală și de Est, inclusiv România — lideri ai principalelor partide politice, reprezentanți ai administrațiilor locale și ai mediului de afaceri.