21.06.2018

Marian Neacșu: Suntem alături de Liviu Dragnea și alături de conducerea legitimă a partidului

PSD

Secretarul general PSD Marian Neacşu afirmă că decizia de condamnare a preşedintelui PSD Liviu Dragnea nu are nimic de-a face cu faptele şi lucrările dosarului şi parcă nici măcar cu lupta politică.

"Nu este o decizie împotriva unui om chiar dacă el e preşedintele partidului, ci împotriva partidului, împotriva milioanelor de oameni care au crezut şi cred în noi şi a milioanelor de români care astăzi o duc mai bine", a scris Marian Neacşu pe Facebook.

"Membrii PSD sunt mai solidari şi mai uniţi decât oricând, alături de preşedintele Liviu Dragnea şi alături de conducerea legitimă a partidului, alături de sutele de mii de membri ai partidului şi de milioanele de simpatizanţi. Cred în puterea noastră de a depăşi orice obstacol! Pentru că împreună suntem puternici! Pentru că suntem forţa binelui! Şi vom rămâne aşa!" a mai precizat secretarul general al PSD.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE