13.09.2017

Liviu Dragnea: Trebuie să promovăm ca la carte candidatura României ca membru nepermanent în Consiliul de Securitate al ONU

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a transmis marţi, 12 septembrie 2017, un mesaj cu ocazia lansării campaniei de promovare a candidaturii României pentru un loc de membru nepermanent în Consiliul de Securitate al Organizației Națiunilor Unite pentru mandatul 2020-2021.

"În 2019, după finalizarea mandatului de președinte al Consiliului UE, România va fi deja o țară rodată a UE. Întreaga noastră expertiză, dobândită inclusiv în perioada de exercitare a conducerii UE, o putem pune în realizarea cu succes a obiectivelor Consiliului de Securitate al ONU. Suntem într-o etapă când privim aceste lucruri ca fiind nu doar ceea ce dorim să facem, ci ceea ce putem să facem. Nu trebuie să mai așteptăm încă 20 de ani această șansă. Putem dovedi acum că suntem unul dintre membri maturi, echilibrați și eficienți ai comunității internaționale. Înainte de orice, trebuie să promovăm însă ca la carte candidatura României", se spune în mesajul lui Liviu Dragnea, transmis de Carmen Mihălcescu, vicepreședinte al Camerei Deputaților.