12.09.2016

Liviu Dragnea s-a întâlnit cu Victor Ponta la sediul PSD

Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit luni, 12 septembrie 2016, cu fostul premier Victor Ponta la sediul PSD. Fostul premier Victor Ponta rămâne pe listele PSD la alegerile parlamentare, iar acesta este un subiect închis, a declarat luni Liviu Dragnea.

"I-am cerut exact ce-mi cer și mie — să muncim împreună și cu ceilalți colegi pentru România, așa cum a făcut mereu. Și muncește în PSD, este membru în PSD, va fi pe listele noastre. Am spus-o și ieri, nu știu cât mai românește să spun, azi și mai apăsat. Este un subiect închis din punctul meu de vedere și al lui. Nu cerem ceva în mod special cuiva, dar fiecare ne-am împărțit sarcinile în partidul ăsta, așa cum am făcut în permanență. Și faptul că va coordona partea de bani pentru români mie îmi dă foarte multă liniște și multă încredere, atât pentru conținutul programului de guvernare în partea asta, cât și pentru șansa ca românii să înțeleagă mult mai bine ce vrem noi să facem", a precizat Liviu Dragnea, la sediul PSD, la finalul întâlnirii cu Victor Ponta.

Acesta a reafirmat că nu se discută, în aceste trei luni care au rămas până la alegerile parlamentare, despre funcții. "Cred că oamenii sunt mai interesați de ceea ce facem pentru ei. (...) Le dăm o șansa adversarilor noștri care nu au program de guvernare (...) să înceapă discuții despre persoane", a motivat Liviu Dragnea.

Victor Ponta a ținut să precizeze că îl bucură sprijinul pe care i-l oferă colegii săi de partid.

"M-am bucurat de faptul că și Liviu Dragnea și ceilalți colegi ai mei din PSD, săptămâna trecută, au fost solidari cu mine, mai ales că știau ce înseamnă să fii acuzat pe nedrept și Liviu știe prea bine acest lucru, știau ce înseamnă să fii acuzat că vrei să obții foloase constând în imagine sau pentru a veni oamenii la vot. Chiar a contat foarte mult pentru mine ca om și pentru familia mea", a subliniat fostul premier.

AGERPRES