15.03.2017

Liviu Dragnea: Ministerul de Interne a arătat că are capacitatea să rămână un pilon de stabilitate în sistemul național de securitate

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a participat miercuri, 15 martie 2017, la bilanțul MAI pe 2016. Liviu Dragnea a declarat că MAI a arătat că are capacitatea de a rămâne un pilon de stabilitate în sistemul naţional de securitate.

"Am remarcat în toți acești ani modul în care a funcționat Ministerul de Interne, indiferent de cine a fost la guvernare. Că a fost stânga, că a fost dreapta, că a fost supus unor intervenții mai mult sau mai puțin corecte, mai mult sau mai puțin constituționale, Ministerul de Interne a arătat că are capacitatea să rămână un pilon de stabilitate în sistemul național de securitate", a susţinut Liviu Dragnea.

"Sunt mulți care se fac că uită cât de important este acest minister (...). Sigur, avem un climat de liniște și de stabilitate la care contribuie în mod serios Ministerul de Interne. Dacă nu am avea acest climat, am fi dispuși să plătim mai mulți bani pentru ca polițiștii din România să aibă mai multă autoritate și mai mult respect din partea cetățenilor, așa cum este și în alte state", a adăugat preşedintele PSD.