19.05.2017

Liviu Dragnea: În PSD am început să investim foarte mult în tineri

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a participat vineri, 19 mai 2017, la o întâlnire electorală pentru susţinerea candidaturii lui Paul Cotîrleț, candidatul PSD la primăria oraşului Moineşti. La eveniment au participat şi Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, Florian Bodog, Ministrul Sănătăţii, şi Dragoş Benea, preşedintele PSD Bacău.

Liviu Dragnea a declarat că Paul Cotîrleț face parte din categoria tinerilor promovați de PSD în politică.

"Am început de un an și ceva să investim foarte mult în tineri la noi în partid. Din 28 de președinții de consilii județene în România, 21 sunt tineri. Am învestit încredere în oameni cu viziune, în femei. Am venit aici să vă garantez că Paul nu candidează în glumă și că candidatura lui Paul nu este o formalitate. Propunerile pe care el vi le face și vi le prezintă au în spate o fundamentare și au garanția că ele se întâmplă", a spus preşedintele PSD.