07.10.2017

Liviu Dragnea: Congresul SUA știe că România este un partener important în abordarea amenințărilor asimetrice transnaționale

Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit sâmbătă, 7 octombrie 2017, cu delegația Congresului SUA condusă de Michael Turner, co-președintele Grupului de Prietenie pentru România din Congresul SUA, șeful delegației americane la Adunarea Parlamentară a NATO.

"Am constatat împreună că avem o cooperare bilaterală excelentă în domeniul politico-militar și de securitate. Dorim să o consolidăm și să o extindem și în domeniul economic, zonă insuficient exploatată până în acest moment. Congresul SUA știe că România este un partener important al SUA în abordarea amenințărilor asimetrice transnaționale, cum ar fi infracțiunile de tip cibernetic, traficul ilegal de orice fel și în combaterea terorismului. Prin urmare, am reiterat importanța includerii României în Programul Visa Waiver", a afirmat Liviu Dragnea într-o postare pe Facebook.