07.08.2016

Liviu Dragnea: Candidații PSD la alegerile parlamentare, aleși în baza criteriilor de performanță

PSD

Candidații PSD la parlamentare urmează să fie aleși în baza unor criterii de performanță și vor participa la alegeri doar în județele din care provin, potrivit președintelui PSD Liviu Dragnea.

"Primul criteriu de performanță sunt oamenii. Trebuie să fim convinși că un om pe care îl punem este apreciat de oameni. Alt criteriu de performanță îl reprezintă activitatea lui în parlament, dacă a mai fost parlamentar. Al treilea criteriu, trebuie să fie foarte bine pregătit când merge în comisiile de specialitate.Trebuie să aibă o susținere serioasă din partea organizației. Am spus-o mereu, o spun și acum, nu voi trimite de la București în niciun județ pe nimeni. Niciun Agamiță Dandanache nu va mai exista în PSD. Probabil că o să fiu primul președinte care nu mai trimite pe nimeni de la centrul în județ pentru că este în primul rând o dovadă de respect față de oameni" a declarat duminică, 7 august 2016, pentru AGERPRES, Liviu Dragnea.

În ceea ce-l privește, Liviu Dragnea susține că nu s-a hotărât asupra unei viitoare candidaturi, dar dacă va intra în cursa electorală pentru încă un mandat, o va face pentru Camera Deputaților, luând în calcul "ce este mai bine pentru partid". Potrivit liderului PSD, în acest an, la alegerile parlamentare, pe liste se vor regăsi multe nume noi.

"Nu mă ascund să spun că așa cum am procedat și la alegerile locale, unde avem foarte multe locuri unde sunt oameni noi , ca un exemplu, din 28 de președinți de consilii județene, 21 sunt noi și la parlamentare va fi un procent foarte mare de nume noi pe liste" , a mai spus Liviu Dragnea.

Deși nu a menționat numele persoanelor care se vor regăsi pe lista candidaților în Teleorman, Liviu Dragnea a afirmat că a luat în calcul "mulți tineri și femei, care să ocupe locuri eligibile".

AGERPRES

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE