15.02.2017

Liviu Dragnea: Ca președinte al partidului decontez politic orice critică adusă Guvernului dar nu mă delimitez de el

PSD

Președintele PSD Liviu Dragnea, a declarat miercuri, 15 februarie 2017, că, în această calitate, decontează politic orice critică adusă Guvernului, referindu-se la poziția sa din cel mai recent sondaj de opinie.

"Ca președinte al partidului, decontez politic orice critică adusă Guvernului, este firesc să se întâmple asta. Oriunde în lume se întâmplă asta. Niciodată n-o să mă vedeți că, dacă cumva Guvernul va face o greșeală, ceea ce nu a fost cazul acum, să mă delimitez de Guvern. Eu am investit încredere în acest Guvern, partidul a investit încredere și vom fi solidari", a spus Liviu Dragnea, la Radio România Actualități.

Întrebat dacă are în vedere perspectiva de a fi premier, preşedintele PSD a spus: "Perspectiva mea nu este asta. Perspectiva mea și a partidului este ca programul de guvernare să fie pus în practică, este cel mai important pentru români. Instrumentul cu care se pune în practică acest program este Guvernul. Dacă acest Guvern va respecta toate prevederile din programul de guvernare, România are de câștigat".

Pe de altă parte, Liviu Dragnea a reafirmat necesitatea unei dezbateri pe tema întregii legislații din domeniul judiciar și domeniul justiției.

"Trebuie făcută o dezbatere integrată. Nu cred că este eficient să se ia lege cu lege din acest domeniu și să se dezbată separat. Și aici trebuie implicate toate părțile. Trebuie o dezbatere serioasă. Nu cred că trebuie să dureze foarte multe luni, dar trebuie o dezbatere care să cuprindă toată legislația din domeniu", a spus președintele Camerei Deputaților.

Acesta a arătat că va fi lansată, în perioada următoare, și o dezbatere pe tema defrișării pădurilor.

AGERPRES

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații.ÎNCHIDE