05.04.2017

VIDEO Liviu Dragnea, despre auditul anunțat de Tudorel Toader: Cred că se impune; e o măsură bună, dacă va avea rezultat

Președinte PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, 5 aprilie 2017, la Sinaia, că se impune un audit la Ministerul Public, măsura fiind una bună dacă va avea și un raport final.

"Va fi o măsură bună dacă va avea vreun rezultat, în sensul în care publicul cred că este îndreptățit să știe dacă, din punct de vedere managerial, lucrurile s-au desfășurat în regulă. Adică vorbim de un audit care să aibă un raport final. În sensul ăla, cred că este o măsură bună. Dacă nu va avea un raport final, va fi iar o declarație foarte frumoasă și interesantă, care se va încheia fără nimic. Ideea e bună, în general, orice instituție trebuie auditată și miniștrii sper să fi făcut, atunci când au preluat ministerele, dacă nu un audit, măcar un inventar al problemelor, lucruri bune și rele pe care le-au găsit acolo, măcar să știe de unde pleacă. Am înțeles că aici nu a fost un audit de zece ani, cred că se impune", a precizat Liviu Dragnea.