15.03.2017

Gabriela Firea: Dorim ca în preajma sărbătorilor pascale să inaugurăm benzile unice pentru transportul în comun din Capitală

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea a participat miercuri, 15 martie 2017, la bilanţul MAI pe anul 2016. Gabriela Firea a ţinut să mulţumească colaboaratorilor din cadrul MAI care lucrează alături de Primăria Capitalei pentru ca în preajma sărbătorilor pascale să fie inaugurate benzile unice pentru transportul în comun.

"Aș vrea, doamnă ministru, de asemenea, să vă mulțumesc anticipat pentru energia cu care lucrează colaboratorii noștri chiar în aceste momente, deoarece împreună dorim ca în preajma sărbătorilor pascale să inaugurăm benzile unice pentru transportul în comun din capitală. Eu spun că această acțiune va fluidiza foarte mult traficul sufocant din București. Sunt convinsă că prin inaugurarea împreună a benzilor unice pentru transportul în comun vom simți cu toții aceste efecte, acolo vor circula doar autobuzele, troleibuzele, firește, mașinile de salvare, de pompieri, taxiurile, iar cât mai mulți cetățeni vor alege aceste trasee și vor renunța la mașina personală." a declarat Primarul General al Capitalei.