01.10.2019

FOTO/VIDEO Viorica Dăncilă a participat la deschiderea noului an universitar, la Universitatea Petrol - Gaze din Ploiești

Premierul Viorica Dăncilă, președintele PSD, a participat marți, 30 septembrie 2019, la deschiderea noului an universitar, la Universitatea Petrol - Gaze din Ploiești. Viorica Dăncilă a declarat că aşteptările pe care le are pentru acest an universitar sunt legate de confirmarea măsurilor guvernamentale de integrare pe piaţa muncii a absolvenţilor.

"Revin cu bucurie şi emoţie în această unitate de învăţământ care şi-a pus puternic amprenta asupra formării mele. Aşteptările mele pentru anul universitar 2019-2020 sunt legate de o confirmare prin rezultate a măsurilor pe care le-am luat până acum pentru integrarea absolvenţilor pe piaţa muncii. Experienţa pe care tinerii o pot acumula, inclusiv în perioada studiilor, prin programe de internship, îi va face pe angajatori să aibă mai multă încredere în absolvenţi", a spus Viorica Dăncilă.