08.03.2018

FOTO/VIDEO Președintele PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit cu președintele Serbiei Aleksandar Vučić

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a avut joi, 8 martie 2018, o întrevedere cu președintele Serbiei Aleksandar Vucic, aflat într-o vizită oficială la Bucureşti, context în care s-a discutat despre situaţia comunităţii româneşti din Serbia, în special de pe Valea Timocului, oficialul de la Belgrad dând asigurări că ţara sa va face tot posibilul să îmbunătăţească drepturile acestei comunităţi.

"Am avut o întâlnire foarte bună cu domnul preşedinte Aleksandar Vucic, cu care am o relaţie de prietenie foarte bună. Am discutat câteva teme importante şi pentru România şi pentru Serbia şi anume conexiunea între Timişoara şi Belgrad pe autostradă, dar nu numai acest proiect, care este important, dar este mai mic decât ce am discutat noi anul trecut şi anume un proiect mare de conexiune Constanţa - Bucureşti - Belgrad - Slovenia - Croaţia - Italia, o autostradă şi un tren de mare viteză", a declarat Liviu Dragnea la Parlament.