09.10.2019

FOTO/VIDEO Premierul Viorica Dăncilă, președintele PSD, a participat la ”Forumul agricultorilor – bilanț și perspective”

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat miercuri că actualul Guvern a înţeles rolul esenţial al Agriculturii şi importanţa dezvoltării satului românesc şi a susţinut acest sector prin toate pârghiile avute la dispoziţie.

"Agricultura are un rol vital pentru societate, contribuie substanţial la creşterea economică şi oferă locuri de muncă pentru un sfert din populaţia activă a României. Munca dumneavoastră asigură românilor alimente sănătoase şi, în acelaşi timp, contribuie la echilibrarea balanţei comerciale. De la preluarea guvernării, am pus agricultura între priorităţile noastre şi am susţinut ferm acest sector prin toate pârghiile avute la dispoziţie. Am acordat la timp subvenţiile, pentru ca dumneavoastră, fermierii, să beneficiaţi de sprijinul de care aveţi nevoie pentru a obţine rezultate cât mai bune", a declarat președintele PSD.