12.11.2017

FOTO/VIDEO Liviu Dragnea şi Mihai Tudose au participat la Congresul Tineretului Social Democrat

Preşedintele PSD Liviu Dragnea şi premierul Mihai Tudose au participat duminică, 12 noiembrie 2017, la Congresul Tineretului Social Democrat. Ministrul pentru Dialog Social Gabriel Petrea a câștigat duminică un nou mandat de președinte al Organizației Tineretului Social-Democrat a PSD.

Președintele TSD Gabriel Petrea a declarat că va rămâne consecvent principiilor sale și celor de echipă pentru care a militat și până în prezent. "Am intrat la facultatea de Automatică și cinci ani am fost liderul studenților. În toată aceasta perioadă am încercat să-i conving pe miniștrii Educației să mărească bursele studenților și să introducă transportul gratuit pentru studenți pe CFR", a spus Gabriel Petrea în discursul său.

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică că partidul pe care îl conduce nu va da înapoi în fața celor care se tem de schimbare. "PSD se luptă astăzi cu mize grele: reforma fiscală, reforma din justiție, creșterea veniturilor românilor, relansarea economiei și aducerea la zi a infrastructurii. Efortul partidului, efortul guvernului nu este ușor, și asta se vede cu ochiul liber. (...) Dar ceea ce știm cu toții este că PSD-ul nu va da înapoi. Când vrei să smulgi societatea din stagnare, trebuie să îți asumi un anumit tip de acțiune și să o duci până la capăt, indiferent de piedici și de adversari." a spus Liviu Dragnea.

Premierul Mihai Tudose i-a îndemnat pe tineri să nu își vândă și să nu își negocieze visele. "Am să vă rog pe toți să încercați nu să ne faceți pe noi sau să faceți pe altcineva mândri de voi. Să faceți de așa natură încât să nu vă vindeți visele, să nu vă negociați visele, să fiți voi mândri de ce realizați." a mai declarat premierul.