06.09.2017

FOTO/VIDEO Liviu Dragnea şi Lia-Olguţa Vasilescu au vizitat Spitalul Clinic Municipal "Filantropia" şi Stadionul Municipal din Craiova

Preşedintele PSD Liviu Dragnea şi vicepreşedintele PSD Lia-Olguţa Vasilescu au vizitat miercuri, 6 septembrie 2017, Spitalul Clinic Municipal "Filantropia" şi Stadionul Municipal din Craiova.

”Construcţia este de o calitate foarte bună, dotările foarte bune şi este un concept foarte bun. Există un nivel de confort destul de ridicat pentru pacienţi, sunt trei secţii de medicală aici, plus fizioterapie, am văzut şi această zonă foarte modernă. Este foarte curat, am întrebat şi despre hrană, este un sistem foarte bun. Spunea doamna manager că îşi doreşte şi este firesc să-şi dorească şi un computer tomograf. Au spaţiu disponibil şi eu sper ca Ministerul Sănătăţii să fie pozitiv cu această solicitare pentru că chiar ar fi necesar un computer tomograf aici”, a declarat Liviu Dragnea după vizita la Spitalul Clinic Municipal "Filantropia".