11.03.2019

FOTO/VIDEO Biroul Permanent Național al Partidului Social Democrat s-a reunit la Parlament

Biroul Permanent Național al Partidului Social Democrat s-a reunit luni, 11 martie 2019, la Parlament. Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat după reuniune că bugetul a fost elaborat "foarte bine" şi nu poate fi modificat din cauza "mofturilor unui om care, întâmplător, este preşedintele României".

"A fost elaborat foarte bine și nu putem să-l modificăm din cauza mofturilor unui om care, întâmplător, este președintele României și mai e și leneș pe deasupra", a spus Liviu Dragnea.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat luni că OUG 114 va suferi modificări, în cursul acestei săptămâni, urmând ca o discuţie finală pe acest subiect să aibă loc în coaliţia de guvernare.

"Nimic nu este perfect, totul este perfectibil. Şi putem, dacă vrem, la fiecare lucru putem să găsim argumente şi pro şi argumente contra. Esenţial este să luăm acele măsuri care, acolo unde au fost anumite lucruri care au nemulţumit sau care pot fi făcute mai bine, să avem puterea să modificăm. Nu voi spune acum ceea ce modific. Doar că săptămâna aceasta tot ceea ce avem de modificat sau ceea ce va rămâne de modificat vom avea în vedere şi vom avea o discuţie în coaliţie", a declarat Viorica Dăncilă.