01.10.2019

FOTO Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici s-au întâlnit cu seniorii OPSD București

PSD

Premierul Viorica Dăncilă, președintele PSD, și ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD, au participat marți, 1 octombrie 2019, la o întâlnire cu seniorii OPSD București.

,,Mă bucur că am putut fi alături de atâția oameni minunați în această seară, care au încă atât de multe să ne învețe! Le mulțumesc pentru susținere, pentru vorbele frumoase și pentru energia incredibilă pe care ne-au transmis-o tuturor celor prezenți. La mulți ani seniorilor noștri!" a scris Viorica Dăncilă pe Facebook după eveniment.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE