06.10.2019

FOTO Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici și Mihai Fifor au efectuat o vizită în județul Vaslui

PSD

Viorica Dăncilă, președintele PSD și prim-ministrul României, alături de Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD și ministrul Finanțelor Publice, Mihai Fifor, secretarul general al PSD și viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, și Petre Daea, ministrul Agriculturii, au efectuat duminică, 6 octombrie 2019, o vizită în județul Vaslui. Cei trei au participat la Ziua Comunei Zorleni și la Zilele orașului Huși.

"Am întâlnit oameni minunați astăzi la Huși. Mi-au vorbit despre lucrurile care ar trebui îmbunătățite în comunitatea de acolo, dar și despre faptul că se bucură de veniturile majorate și că vor să ne respectăm promisiunea de a le crește în continuare, așa cum ne-am asumat prin Pactul pentru bunăstarea românilor. Mi-au vorbit despre așteptările pe care le au de la viitorul Președinte al României și i-am asigurat că eu nu voi lăsa pe nimeni în urmă. Fiecare român e parte a României pentru care lupt." a scris Viorica Dăncilă pe Facebook după evenimente.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE