12.03.2018

FOTO Ședința informală a noii conduceri aleasă în cadrul Congresului Extraordinar al Partidului Social Democrat

Noua conducere a Partidului Social Democrat, validată la Congresul din 10 martie 2018, s-a reunit luni într-o ședință informală la sediul partidului. Președintele PSD i-a îndemnat pe cei din conducerea PSD să citească atent documentele adoptate la congres.

"Vreau să vă rog să citiţi cu atenţie încă o dată documentele pe care le-am aprobat la congres, proiectele pe care ni le-am asumat şi care au avut susţinerea unanimă a delegaţilor congresului. Fiecare dintre dvs va avea o implicare foarte bine definită, foarte clară în gestionarea şi realizarea acestor proiecte, care nu sunt proiecte pentru PSD, sunt proiecte pentru România. Vreau de asemenea să înţelegeţi că această responsabilitate pe care aţi primit-o având în spate încrederea colegilor dvs atât în întregul congresului cât şi la nivel de regiune înseamnă că delegaţii de la congres, colegii noştri, v-au trimis la muncă pentru că au încredere în dvs", a declarat Liviu Dragnea.