14.06.2018

FOTO Președintele PSD Liviu Dragnea a participat la Școala de Pregătire Politică a TSD de la Neptun

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a participat vineri, 15 iunie 2018, la Școala de Pregătire Politică a TSD de la Neptun. Liviu Dragnea i-a îndemnat pe tinerii social-democraţi să se informeze mai bine despre cum acţionează "unii miliardari în unele ţări" și a vorbit despre "forţe din interior şi din afară" cu care se bate PSD pentru a creşte nivelul de trai al românilor.

"Da, românii vor să muncească, dar vor să aibă şi salarii mari, pentru că şi ei au copii, aşa cum au şi europenii şi ei vor pentru copiii lor o şcoală bună, o educaţie bună, să aibă posibilitatea să plece în concediu cu copiii lor, să aibă posibilitatea să simtă şi să guste viaţa. Şi pentru asta ne batem cu nişte forţe mari, şi dinăuntru şi din afară. Nu sunt poveşti. În afară de conversaţiile pe Facebook, pe care e bine să le aveţi, mai citiţi şi alte articole interesante, ştiri interesante despre ce se întâmplă în lume, despre cum sunt implicaţi unii miliardari în unele ţări şi câte miliarde cheltuie, ce fac în America, ce-au făcut şi la noi, ce-au făcut şi în alte ţări şi să încercaţi să înţelegeţi că numai cunoaşterea vă va ajuta să fiţi puternici în acest război în care suntem împreună - suntem o echipă. Câteodată şchiopătează la oamenii fără caracter, la oamenii mincinoşi. Şi noi am avut şi mai avem - e un partid mult prea mare ca să nu avem aşa ceva. Vestea bună e că sunt foarte puţini în comparaţie cu sutele de mii de membri pe care îi avem", a afirmat președintele PSD.