17.05.2018

FOTO Președintele PSD Liviu Dragnea a participat la activităţile prilejuite de sărbătorirea Zilei Eroilor de la Buzău

PSD

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a participat joi, 17 mai 2018, la activităţile prilejuite de sărbătorirea Zilei Eroilor de la Buzău. Liviu Dragnea a declarat joi că la nivelul Uniunii Europene nu mai există acea unitate în principii, aşa cum a fost atunci când s-a creat şi aşa cum era şi acum mulţi ani şi că Europa cu două viteze este cea mai mare provocare şi cu riscurile cele mai mari.

Această idee nu poate să susţină, nu poate să întărească unitatea, nu poate să susţină coeziunea, adică şansa ţărilor care au avut zeci de ani de comunism şi care nu au avut şansa unei dezvoltări accelerate, nu susţine această şansă de a ne apropia cât mai mult de acea dezvoltare", a declarat președintele PSD.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE