01.12.2018

FOTO Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă la Parada Militară de Ziua Naţională şi Centenarul Marii Uniri

PSD

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a participat alături de premierul Viorica Dăncilă la Parada Militară de la Arcul de Triumf organizată cu ocazia Zilei Naţionale şi Centenarul Marii Uniri. 

Preşedintele PSD consideră că la un secol de la Marea Unire, România are nevoie de unire "mai mult ca niciodată". 

"La un secol de la Marea Unire, România are nevoie de unire mai mult ca niciodată. Are nevoie de curaj, de patriotism, de inimă şi de minte. Are nevoie de înţelepciunea pe care a avut-o acum 100 de ani. Doar uniţi în jurul obiectivelor comune putem construi o Românie puternică, bogată şi mândră, o ţară europeană ce oferă bunăstare românilor, un stat drept cu cetăţenii săi şi respectat de partenerii internaţionali, o naţiune capabilă să-şi apere interesele valorile şi credinţele", a spus Liviu Dragnea într-un mesaj video postat, sâmbătă, pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a transmis că la 100 de ani de la Marea Unire, "avem cel puţin 100 de motive să acţionăm ca o naţiune demnă şi puternică".

"La 100 de ani de la Marea Unire, avem cel puţin 100 de motive să acţionăm ca o naţiune demnă şi puternică: frumuseţea naturală a României, istoria, resursele naturale, tradiţiile, oameni de cultură, oameni de ştiinţă, mari personalităţi politice şi sportivi care au făcut cunoscut numele României în întreaga lume. Şi, mai presus de toate, avem responsabilitatea viitorului nostru şi al generaţiilor viitoare", susţine Viorica Dăncilă.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE