05.12.2018

Doina Federovici: Guvernul PSD+ALDE pregătește președinția Consiliului European, iar Opoziția dorește să instaureze instabilitate politică în România

PSD

Vicepreședintele PSD Doina Federovici a declarat astăzi că liderii partidelor de Opoziție s-au descalificat în fața opiniei publice prin gesturile și acțiunile la care au recurs în cadrul ședinței din plenul Camerei Deputaților.

„Legea şi regulile sunt pentru toată lumea şi trebuie respectate de toată lumea! Cu toate acestea, Opoziția nu ține cont de nimic și dorește prin orice mijloace să se substituie unei coaliții de guvernare care a fost legitimată prin vot de cetățeni. Realitatea este că Opoziţia nu are nicio majoritate, fapt demonstrat și de gestul de a-și scoate cartelele și de a refuza votul final cerut de PSD, preferând o mascaradă de şedinţă paralelă”, a declarat Doina Federovici în legătură cu încercările disperate de astăzi ale partidelor din Opoziție de a schimba ilegal conducerea Camerei Deputaților.

„Guvernul PSD+ALDE pregătește președinția Consiliului Uniunii Europene, iar Opoziția dorește să instaureze instabilitate politică în România. Toți miniştrii, inclusiv cei care sunt și parlamentari reprezintă în aceste zile România la Bruxelles participând la procedurile de preluare a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene. Nu ne permitem acum să aruncăm România în haos, că așa vor anumiți oameni politici, care nu mai știu ce să facă pentru a ajunge la putere pe căi nedemocratice. Încă de la începutul anului România a inițiat și dezvoltat un amplu proces de pregătire a preluării președinției Consiliului Uniunii Europene”, a subliniat vicepreședintele PSD.

“Prioritățile României sunt racordate la stadiul și evoluțiile europene ale diferitelor dosare aflate pe agendă și au în prim-plan interesele cetățenilor: democratizarea și transparentizarea accesului la informația europeană și asigurarea consensului politic și național în afacerile europene”, susţine Doina Federovici.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE