03.10.2018

Dan Nica la dezbaterea de la Strasbourg: România nu acceptă să fie monedă de schimb!

PSD

Dan Nica, liderul europarlamentarilor PSD, condamnă punerea la zid a României în Parlamentul European, de către Monica Macovei și alți reprezentanți ai grupului PPE, pe baza unor manipulări și ”fake news”.

”România nu acceptă să fie monedă de schimb în niciun fel de condiții și cu nicio altă țară! Înțelegem că au fost anumite îngrijorări față de unele state membre, dar noi cerem (...) ca fiecare țară să fie judecată în funcție de propriile sale merite. Noi, în România, încercăm să reparăm toate lucrurile care au ținut de un trecut întunecos. (...) Toată lumea, în România, trebuie să înțeleagă un singur lucru: justiția se face doar în sala de judecată și niciodată pe bază de protocoale, pe bază de servicii secrete și pe bază de înțelegeri oculte!” a declarat Dan Nica în plenul Parlamentului European de la Strasbourg.

Liderul europarlamentarilor PSD mai subliniază că progresele făcute pentru repararea nedreptăților din justiție nu se vor împiedica de propaganda și dezinformările proferate de anumiți politicieni din România.

”Toată lumea trebuie să știe că vremurile care au fost nu se mai pot întoarce. (...) Noi nu tolerăm aceste lucruri, le vom schimba în conformitate cu normele democratice. (...) Injustiție pentru unul înseamnă injustiție pentru toată lumea. Aceasta este deviza noastră!” a mai arătat Nica.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații.ÎNCHIDE