06.06.2018

VIDEO: FSDI este singura metodă eficientă și viabilă prin care România poate face investiții și atrage bani fără să depășească ținta de deficit bugetar

PSD

Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții (FSDI) este un fond de investiții, deținut 100% de stat, după modelele existente în Franța, Italia, Polonia, SUA sau Norvegia. FSDI va pune în valoare capacitatea economică a companiilor de stat pentru crearea de noi unități economice și pentru investiții în infrastructură.

În prezent, sunt multe companii de stat care obțin profituri mari, dar banii stau în bănci fără să fie utilizați pentru dezvoltarea lor sau pentru dezvoltarea economică. Prin FSDI acești bani vor fi folosiți pentru reindustrializarea și dezvoltarea României.

Constituirea FSDI este singura soluție pentru impulsionarea investițiilor și pentru dezvoltarea infrastructurii și a celorlalte ramuri economice, fără a se depăși deficitele impuse de angajamentele din cadrul Uniunii Europene.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE