11.12.2016

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a votat pentru alegerile parlamentare din 2016 la Turnu Măgurele

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică, la ieșirea de la urne, că a votat pentru "o guvernare competentă și responsabilă", el exprimându-și încrederea că românii vor ieși în număr cât mai mare să voteze și "să facă diferența între realitate și vorbe".

"Azi am votat pentru creșterea economică, pentru locuri de muncă, pentru mai mulți bani în buzunarele românilor", a afirmat Dragnea, după ce a votat în jurul orei ora 9,30 la Turnu Măgurele, la secția de la Școala Generală "Mircea cel Bătrân".

Liviu Dragnea a arătat că a mai votat "pentru o guvernare competentă și responsabilă" care să poată face toate dezideratele enunțate el "începând de mâine".

De asemenea, Liviu Dragnea a mai spus că speră ca românii să vină duminică în număr cât mai mare la urne și să arate că pot face diferența "între realitate și vorbe, între manipulare și adevăr."

"Astăzi am votat pentru creșterea economiei, pentru locuri de muncă, pentru mai mulți bani în buzunarele românilor, pentru pensii și salarii mai mari, pentru a îmbunătăți rapid situația din sănătate și educație și pentru a reda demnitatea medicilor și profesorilor, pentru taxe și impozite mai mici și pentru a sprijini oamenii de afaceri, pentru ca tinerii din România să aibă locuri de muncă bine plătite, să-și poată cumpăra o casă și să ajungă rapid în clasa de mijloc, pentru un program de readucere la viață a satului românesc, pentru a ne hrăni din roadele pământului nostru și nu din importuri de proastă calitate. Vreau ca românii să se simtă acasă în țara lor și România să fie o casă bună pentru toți, nu doar pentru o parte dintre ei. Am votat pentru o guvernare competentă și responsabilă care să poată face aceste lucruri de mâine. Nu peste ani. De mâine! ", a declarat Liviu Dragnea.

AGERPRES