11.09.2016

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a participat la "Serbările Naționale - Țebea 2016"

PSD

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a participat duminică, 11 septembrie 2016, la "Serbările Naționale - Țebea 2016", manifestare dedicată comemorării lui Avram Iancu. La eveniment au participat şi Florin Iordache, preşedintele Camerei Deputaţilor, Viorica Dăncilă, preşedintele OFSD, Ecaterina Andronescu, vicepreşedinte PSD, Laurenţiu Nistor, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Hunedoara, Natalia Intotero, deputat PSD, Alexandru Cordoş, senator PSD, şi Ioan Dîrzu, deputat PSD.

Liviu Dragnea a declarat duminică că întâlnirea pe care a avut-o zilele trecute cu Victor Ponta a fost una "relaxată" și că i-a propus acestuia să prezinte partea de finanțe publice din programul de guvernare ce a fost pregătit deja de PSD. Întrebat dacă a fost o întâlnire de "împăcare", Liviu Dragnea a precizat că nu se poate vorbi de așa ceva, întrucât nu s-a certat cu Victor Ponta. "Nu putem vorbi de împăcare, că nu ne-am certat. Am avut o comunicare nu foarte inteligentă, amândoi", a răspuns Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a explicat că discuția s-a axat pe provocările care se află în fața României și pe ce ar trebui schimbat în plan instituțional și economic.

"Am avut o discuție bună, lungă, în care am vorbit despre ce se întâmplă astăzi în România, așa cum am discutat în 2010, când amândoi am hotărât să pornim un proiect care s-a dovedit a fi bun pentru România. Am discutat ce provocări sunt în fața țării noastre, câte lucruri trebuie schimbate, o rânduială care trebuie pusă în toate instituțiile și în economie — și nu numai, despre partid, despre viitor. Din punctul meu de vedere, discuția a fost bună, corectă, relaxată, a fost o discuție ca între doi prieteni vechi, la mine acasă", a susținut Liviu Dragnea.

Președintele PSD a mai spus că în timpul întâlnirii nu au fost abordate chestiuni care fac referire la posibile funcții, el menționând doar că i-a solicitat lui Victor Ponta să coordoneze și să prezinte partea din programul de guvernare al partidului care se referă la finanțele publice.

"Am discutat despre programul nostru de guvernare, care este finalizat. I-am propus, i-am cerut, ca Victor să coordoneze și să prezinte, în toată această perioadă care urmează, partea de finanțe publice din programul de guvernare. După alegeri, dacă cetățenii români vor avea încredere în noi — să ducem această țară spre mai bine, atunci împreună și cu partenerii din ALDE, vom stabili ce funcții, poziții vizează fiecare", a adăugat Liviu Dragnea.

AGERPRES

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE