11.09.2016

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a participat la a 46-a ediţie a "Festivalului Interjudeţean al Folclorului din Ţara Codrului"

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a participat duminică, 11 septembrie 2016, la a 46-a ediţie a "Festivalului Interjudeţean al Folclorului din Ţara Codrului" cunoscut maramureşenilor şi sub denumirea de "Târgul Cepelor" din localitatea Asuajul de Sus, județul Maramureș. La eveniment au participat şi Gheorghe Şimon, vicepreşedinte PSD, Gabriel Zetea, preşedinte PSD Maramureş, senatorii PSD Liviu Pop şi Sorin Bota şi deputatul PSD Florin Tătaru.

Liviu Dragnea a subliniat faptul că, în Maramureș, toți cei care vin, pot învața despre patriotism și a vorbit despre cum trebuie să-ți iubești țara și județul pe care îl reprezinți.

”Nu o să vă țin foarte mult, nici nu o să vă cânt, fiindcă pentru asta sunt profesioniștii care au venit aici. Eu am venit cu drag la Asuaj, am cumpărat ceapă roșie, ceapă albă, am cumpărat usturoi de la trei doamne care sunt tocmai din Pericei, satul natal al actualului premier, Dacian Cioloș. Și le-am spus că îi voi duce și lui, pentru a-i aminti că noi susținem producătorii locali. Am aflat și o mică istorioară despre cum trebuie crescută ceapa și mi s-a părut extrem de interesant. Vreau să vă spun, însă, lăsând gluma la o parte, că eu am venit de foarte multe ori în Maramureș, fiindcă acesta este un județ pe care îl iubim foarte mult. Cei care nu au ajuns încă aici, trebuie să vină să învețe ce înseamnă să fii patriot, să vadă cum trebuie să îți iubești județul și țara”, a declarat președintele PSD.