11.11.2016

Liviu Dragnea a prezentat Programul de guvernare al PSD la Turnu Măgurele

PSD

Președintele PSD Liviu Dragnea a participat vineri, 11 noiembrie 2016, la declanșarea oficială a campaniei electorale în municipiul Turnu Măgurele. Candidat pe primul loc la Camera Deputaților în Teleorman, Liviu Dragnea a prezentat principalele prevederi ale programului de guvernare în fața a peste 300 de social-democrați prezenți la eveniment, subliniind diferențele între campania electorală desfășurată de formațiunea pe care o conduce și cea derulată de alte partide politice.

"Care este principala diferență între noi și ceilalți? Noi nu facem această campanie să le spunem românilor de ce vrea să fie unul premier. Noi le spunem românilor ce vrem să facem pentru ei. Ceilalți au o poză și o tot plimbă ca pe o icoană și le spun tuturor 'uite ce băiat bun e ăsta'. Ce avem lângă noi? Avem poporul român. Cred că este cel mai important lucruri. Noi nu trebuie să spunem lucruri neadevărate. Noi trebuie să le spunem oamenilor din Teleorman, din România, ce vrem să facem pentru ei. Programul pe care vreau să îl prezint aici este realizat pe cifre, pe calcule, pe beneficiari și pe impactul bugetar. Nu este trecut în acest program nici măcar un cuvânt care să nu aibă acoperire în bani. Este un document cu care nu vreau să ne jucăm. Noi vrem să discutăm cu oamenii să le spunem cum le facem viața mai bună", a spus, în timpul evenimentului, Liviu Dranea.

La finalul evenimentului, Liviu Dragnea i-a prezentat și pe ceilalți candidați la alegerile din 11 decembrie, făcând mențiunea că, de această, dată formațiunea politică pe care o conduce a pus accent pe nume noi, tineri și vârstnici. În cadrul unei conferințe de presă, Liviu Dragnea a menționat că PSD nu va propune și nu va vota un prim-ministru care nu este membru de partid.

"Prim-ministrul trebuie să fie un om politic cu experiență, care își asumă, care știe ce înseamnă răspundere și responsabilitate. Nu putem să propunem și să susținem un om în care nu avem 100% încredere în capacitatea lui, în viziunea lui politică, în forța lui politică", a precizat Liviu Dragnea.

AGERPRES

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE