27.06.2019

Viorica Dăncilă, la Reuniunea liderilor PES

Viorica Dăncilă, președintele interimar al Partidului Social Democrat și prim-ministru al României, a participat joi, 27 iunie, la reuniunea liderilor Partidului Socialiștilor Europeni în cadrul căreia au fost discutate teme aflate pe agenda europeană.

Mă bucur să revin alături de marea familie a socialiștilor și democraților europeni. Pentru mine și colegii mei din Partidul Social Democrat este extrem de importantă reluarea dialogului și consolidarea relației cu prietenii și partenerii din marea noastră familie europeană. Împreună suntem mai puternici, iar partidul pe care îl conduc este determinat să întărească relația cu familia social democrată europeană și să participe activ în luarea celor mai bune decizii pentru toți cetățenii europeni”, a afirmat președintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă.

Liderii PES au salutat participarea președintelui interimar al PSD Viorica Dăncilă la lucrările reuniunii și au transmis susținerea pentru continuarea dialogului și întărirea colaborării dintre PSD și PES, în spiritul progresist al social-democrației.

În cadrul discuțiilor, liderii PES au apreciat atitudinea proeuropeană a președintelui interimar al PSD, Viorica Dăncilă, precum și schimbarea abordării politice a noii conduceri a Partidului Social Democrat. De asemenea, au fost transmise aprecieri pentru rezultatele foarte bune obținute de România în exercitarea mandatului Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene.

Biroul de presă al PSD