24.05.2018

Rovana Plumb: Nicio trădare nu ne va împiedica să ducem la îndeplinire programul de guvernare pentru România

PSD

Organizația Femeilor Social Democrate (OFSD) condamnă ferm decizia dezertorilor din PSD și atrage atenția că partidul rămâne unit pentru îndeplinirea programului de guvernare.

Trădătorii au impresia că pot destabiliza PSD. Se înșală amarnic! Gestul lor lipsit de onoare ne dă motive în plus să rămânem uniți pentru a duce la îndeplinire cel mai ambițios program de guvernare pe care l-a avut România în ultimele decenii! Acești dezertori trebuie să fie conștienți că sunt folosiți ca niște simple instrumente în lupta de a suprima guvernarea PSD. În momentul în care își vor fi îndeplinit scopul, vor fi înlăturați!”, subliniază Rovana Plumb,președinta OFSD.

OFSD mai atrage atenția că există presiuni enorme și se alocă foarte multe resurse pentru dezbinarea prin orice mijloace a PSD, scopul fiind împiedicarea reformelor pentru societate și democrație.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE