03.03.2017

PSD face apel la consens între partidele parlamentare cu privire la poziția României față de Uniunea Europeană

PSD face apel către toate partidele parlamentare să manifeste deschidere în sensul realizării consensului politic pentru susținerea și promovarea interesului  național al României în discuțiile care vor avea loc în perioada următoare cu privire la reconfigurarea Uniunii Europene.

PSD consideră că abordarea conflictuală manifestată de PNL față de propunerea de dialog politic exprimată de președintele Liviu Dragnea reprezintă o cale nepotrivită în actualul context internațional. În aceste zile, oamenii politici trebuie să se gândească mai mult la interesul național și mai puțin la interesele de partid, mai mult la consens și mai puțin la conflict politic. Clasa politică din România trebuie să dea dovadă de maturitate și unitate față de semnalele îngrijorătoare care vin de la Bruxelles.

Adrian-Marius Dobre,

Purtător de cuvânt al PSD