17.06.2017

Organizația Femeilor Social Democrate: Sorin Grindeanu și Victor Ponta nu reprezintă PSD. Asistăm la o încercare de uzurpare a puterii guvernamentale, printr-o acțiune împotriva principiilor democratice și constituționale

Organizația Femeilor Social Democrate susține decizia Comitetului Executiv Național privind retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu, precum și deciziile de excludere din PSD a tuturor celor care se asociază unui demers ilegitim de uzurpare a puterii guvernamentale, de către Sorin Grindeanu.

OFSD condamnă categoric tentativa ilegală și neconstituțională a celor doi foști membri ai partidului, Sorin Grindeanu și Victor Ponta, de a prelua puterea executivă a statului român.

Sorin Grindeanu și Victor Ponta nu reprezintă Partidul Social Democrat, folosind numele PSD într-un demers derulat împotriva principiilor constituționale și împotriva votului românilor care au susținut cu o opțiune covârșitoare partidul și aliații săi, la recentele alegeri parlamentare.

Sorin Grindeanu și Victor Ponta au întreaga răspundere pentru demersurile pe care le fac. Poziția forurilor statutare ale PSD este clară, iar acțiunile personale ale celor doi trebuie să înceteze imediat.

Organizația Femeilor Social Democrate