14.03.2019

Eurodeputatul Gabriela Zoană: Organizarea summit-ului PPE la București reprezintă încă o palmă dată României de către PNL

PSD

Partidul Popularilor Europeni (PPE) reprezintă cel mai numeros grup politic din cadrul Parlamentului European și cuprinde eurodeputați din cadrul mai multor formațiuni politice europene, între care și PNL.

Ceea ce nu trebuie să uităm este faptul că eurodeputații PPE au inițiat și votat anul trecut, atunci când România își sărbătorea Centenarul, rezoluția împotriva României, un act care a fost votat in corpore de către europarlamentarii PNL.

Acel vot a reprezentat cel mai perfid act de trădare a națiunii române din partea PNL. Cu prilejul acelui vot, PNL și-a demonstrat încă o dată statutul de executant supus al ordinelor primite din afara României, via PPE.

De altfel, purtătorul de cuvânt al PPE este europarlamentarul liberal Siegfried Mureșan, membru în PNL de anul trecut.

Pentru că palma pe care au dat-o României în An Centenar nu a fost de ajuns, liberalii s-au gândit să își aducă la București stăpânii politici, pentru a face un joc de imagine în perspectiva alegerilor europarlamentare din luna mai.

Dragi români, dacă doriți să vedeți cum arată trădătorii națiunii române, dar și stăpânii acestora din cadrul Parlamentului European, cei care inițiază și votează rezoluții împotriva țării noastre, dar și cei care ne blochează inițiativele pe care le avem în diferite comisii, la ordin, îi puteți vedea la Romexo, sâmbătă, 16 martie.

Veți putea ”admira” personaje politice precum Klaus Iohannis, liderul de facto al PNL, supranumit și ”leneșul de la Cotroceni”, cel care nu dorește promulgarea legii bugetului, dând dovadă de un dispreț profund pentru mame, copii, salariați sau pentru economia românească.

Veți putea vedea totodată personaje politice precum Ludovic Orban, liderul de jure al PNL, cel care a decis să dea încă o palmă României și să invite la București pe cei care au decis inițierea și votarea rezoluției împotriva României în cadrul Parlamentului European, dar veți putea vedea și personaje politice precum Manfred Weber, liderul PPE, creierul din spatele unor jocuri de culise anti-românești la nivelul Parlamentului European.

Înțeleg dorința lui Ludovic Orban de a face un joc de imagine înaintea campaniei electorale pentru europarlamentare, dar a aduce la București pe cei care au decis anul trecut sancționarea României, reprezintă o palmă dată țării și românilor.

Rușine, Ludovic Orban!

Gabriela Zoană,

Europarlamentar PSD

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE